Betaalmogelijkheden

Onze betaalmogelijkheden:

iDeal

U kunt gebruik maken van iDeal en zodoende wordt u vanaf de afrekenpagina doorgelinkt naar uw eigen vertrouwde bank om daar de betaling uit te voeren.

AfterPay

AfterPay voert voor A Lot of a Woman het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij A Lot of a Woman betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 300,-.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Bancontact / MisterCash

U kunt gebruik maken van Bancontact / MisterCash en zodoende wordt u vanaf de afrekenpagina doorgelinkt naar uw eigen vertrouwde bank om daar de betaling uit te voeren.

V Pay

De SEPA debetkaart van Visa Europa; het betaalproces van V Pay komt overeen met dat van de creditcards MasterCard en Visa.

PayPal

Een online betaalservice waarbij u eenmalig uw bank-, giro- of creditcard koppelt aan een PayPal rekening. PayPal betaalt het bedrag aan de verkoper en dat bedrag wordt daarna van uw rekening afgeschreven. U hoeft dus geen geld op de PayPal rekening te storten. Er zijn voor de consument geen extra kosten aan verbonden. Na elke transactie ontvangen koper en verkoper een bewijs van betaling in de inbox.

Directe overboeking

U kunt door normale overboeking het verschuldigde bedrag overmaken op rekening NL66RABO0191634395 t.n.v. A Lot of a Woman.

Betalingen vanuit het buitenland kunnen worden gedaan door het verschuldigde bedrag over te boeken naar de rekening van A Lot of a Woman:

  • IBAN: NL66RABO0191634395 
  • BIC: RABONL2U 
  • Vermeld bij omschrijving aub het betreffende ordernummer.