Broeken

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Aparte broeken speciaal voor een maatje meer

In onze webshop vind je aparte broeken voor een maatje meer. Wij verkopen online grote maten ballonbroeken, broeken met aparte pijpen, wijde broeken en rechte broeken. Deze broeken worden gemaakt van mooie en fijne stoffen zoals tricot en linnen. Al onze damesbroeken zijn ontworpen met oog voor een grotere maat en daarom is de pasvorm goed en dragen ze comfortabel. Bovendien voel je je er heerlijk in omdat jij kiest voor een eigen stijl dameskleding waarmee je je persoonlijkheid onderstreept.

De damesbroeken van A Lot of a Woman draag je ook als je van Lagenlook of laagjesmode houdt. De aparte modellen broeken staan prachtig onder je jurken, tunieken, tops, truitjes en vesten waarmee je je laagjesmode voor een maatje meer creëert.

Wij meten alle broeken met de hand op

Al onze damesbroeken van AKH Fashion, La Biba en La Bass worden met de hand opgemeten. De centimeters kun je terugvinden op de productpagina. De tailleband wordt ongerekt en uitgerekt opgemeten. Verder meten we ook de wijdte bij de heupen en de lengte van de broek inclusief de tailleband. Je weet meteen of de broek die jij op het oog hebt de goede maat heeft.