Over Ons

Over Ons

 

Wie is Nicole? 

Ik ben de eigenaresse van de shop, en ik ben degene met wie je contact hebt als je ons een mailtje stuurt.

Als ik iets over mezelf zou moeten vertellen zou dat zijn dat ik een aantal belangrijke factoren in mijn leven heb en dat zijn mijn man en mijn hondjes, mijn tuin en mijn hobby/verslaving fotografie en kleding. Mijn passie voor mooie kleding, ook al heb je een maatje meer, is groot, en dat deel ik graag met jullie. Daarbij komt dat ik goede service belangrijk vind. Jij bent belangrijk. Daarom mag je de kleding die je koopt altijd binnen 2 weken ruilen of retour sturen. Doen we niet moeilijk over. 

Als je iets besteld, wil je dat natuurlijk ook zo snel mogelijk in huis hebben. Dat snappen we. Daarom verzenden we altijd zo snel mogelijk,. Als je smorgens besteld verzenden we soms al dezelfde dag! 

Vind je het niet prettig om online iets te kopen? Je bent welkom in ons kleine winkeltje, tjokvol met kleding. Wel op afspraak, want we zijn geen echte fysieke winkel zoals je gewend bent. Voordeel daarvan is dat je de winkel voor jezelf hebt, een lekker kopje koffie of thee krijgt en op je gemak kunt rondneuzen en passen. Waar vind je dat nog!

Service is belangrijk, want ik wil je graag nog es terug zien in de shop. Ik merk dat het op prijs gesteld wordt, aan het aantal terugkerende klanten. Misscien wordt jij er ook eentje. Je weet het pas als je het probeert nietwaar? Ik wens je dan ook veel shop plezier!

 

Post- en bezoekadres A lot of a woman:

De driehoek 6

4053HX Ijzendoorn

Email:

nicole@alotofawoman.nl

 

 

© 2018 - 2020 alotofawoman.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel