Over Ons

 

Wie is Nicole? 

Ik ben sinds 15-04-2018 de eigenaresse van de shop, en ik ben degene met wie je contact hebt als je ons een mailtje stuurt.

Als ik iets over mezelf zou moeten vertellen zou dat zijn dat ik een aantal belangrijke factoren in mijn leven heb en dat zijn mijn man en mijn hondjes, mijn tuin, de natuur en mijn hobby/verslaving fotografie en kleding. Mijn passie voor mooie kleding, ook al heb je een maatje meer, is groot, en dat deel ik graag met jullie. Daarbij komt dat ik goede service belangrijk vind. Jij bent belangrijk. Daarom mag je de kleding die je koopt altijd binnen 2 weken ruilen of retour sturen. Doen we niet moeilijk over. 

Sinds begin 2021 hebben we de collectie uitgebreid met spullen voor je tuin, met een hele serie blogs met nuttige informatie. Je vind hier zoveel mogelijk biologische spullen, en geen bestrijdingsmiddelen of gif. Wel infomatie over hoe je iets het beste wel of niet kunt bestrijden. 

Als je iets besteld, wil je dat natuurlijk ook zo snel mogelijk in huis hebben. Dat snappen we. Daarom verzenden we altijd zo snel mogelijk,. Als je smorgens besteld verzenden we soms al dezelfde dag! 

Vind je het niet prettig om online iets te kopen? Je bent welkom in ons kleine winkeltje, tjokvol met kleding en tuinspullen. Wel op afspraak, want we zijn geen echte fysieke winkel zoals je gewend bent. Voordeel van winkelen op afspraak is dat je de winkel voor jezelf hebt, een lekker kopje koffie of thee krijgt en op je gemak kunt rondneuzen en passen. Waar vind je dat nog!

Service is belangrijk, want ik wil je graag nog es terug zien in de shop. Ik merk dat het op prijs gesteld wordt, aan het aantal terugkerende klanten. Misscien wordt jij er ook eentje. Je weet het pas als je het probeert nietwaar? Ik wens je dan ook veel shop plezier!

 

Post- en bezoekadres A lot of a woman:

De driehoek 6

4053HX Ijzendoorn

Email: nicole@alotofawoman.nl

 

 

© 2018 - 2022 alotofawoman.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel