Belangrijk om te weten:

A Lot of a Woman verstuurt de pakketjes met PostNL . Als het mogelijk is kan een artikel ook verzonden worden als brievenbuspakket met barcode.

Verzending binnen Nederland  is GRATIS boven de 100 euro. Onder de 100 euro kost standaard verzending 4,95.

Voor verzending naar Belgie of Duitsland vragen we slechts een geringe bijdrage van € 7,95 per bestelling.

Voor verzending naar andere landen binnen de EU berekenen we aan verzendkosten € 7,95 voor een standaard pakket. 
Voor bestemmingen buiten de EU of buiten Europa berekenen we € 32,50 voor een standaard pakket (indicatie, wijzigingen voorbehouden).

Het eventuele retoursturen van de artikelen komt voor jouw rekening (behalve bij AKTIE van GRATIS RETOURSTICKER).
Het versturen van een retourpakket in Nederland via PostNL kost € 6,95 en een brievenbus pakje kost € 3,99.

 

Verzending van uw bestelling:

Verzending vindt plaats nadat de betaling is ontvangen. Wanneer u ervoor kiest het bedrag over te maken geld dat ook. 
Is een artikel uit uw aankoop in bestelling dan kan het 3 tot 8 dagen duren voor dit artikel aan u opgestuurd wordt. Hebt u meerdere artikelen besteld dan overleggen wij met u of we de artikelen op voorraad al vast naar u toe sturen of dat u ermee accoord gaat dat alles in één keer op post gaat. 

Wij zijn niet aansprakelijk voor zoekraken of niet bezorgen van pakketten vanaf het moment van afleveren voor verzending. Wel kunnen wij een case aanmaken bij PostNl, mocht uw bestelling zoekraken.

Het pakketje wordt meestal binnen 3 dagen na het plaatsen van je bestelling verstuurd. U krijgt een email en met de track en trace code zodat u het pakket kunt volgen en weet wanneer het bezorgd wordt!

Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de datum waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.”
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons (A Lot of a Woman), via een ondubbelzinnige verklaring (per e-mail naar: Nicole@alotofawoman.nl) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. Doe dit altijd voordat u gaat verzenden, mogelijk kunnen we passende oplossing bieden voordat u het artikel retour stuurt. 

Gevolgen van de herroeping
Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u de betaling die u voor de bestelling heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht . Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

a)  - U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons A Lot of a Woman terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

b)  - De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.” AUB Niet als brievenbuspakketje verzenden. Hierdoor kreukt de kleding dusdanig dat het niet meer verkoopbaar is, en dan kunnen we besluiten om de inkoopprijs van de kleding in mindering te brengen op het retourbedrag. 

c)- U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen..

 • Het uitgangspunt hierbij is dat de consument het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals hij dat in een winkel zou mogen doen.
 • De consument is alleen aansprakelijk voor waardevermindering van het product die het gevolg is van een manier van omgaan met het product die verder gaat dan toegestaan in lid 1.
 • Alleen artikelen die schadevrij, vlekvrij en reukvrij zijn, mogen worden geretourneerd.
 • Indien het artikel gedragen is, langer dan nodig om het te passen,vervalt het herroepingsarecht. 

Retour

Retour sturen van goederen:

A Lot of a Woman geeft veel informatie over haar kleding op de site, zoals model, pasvorm, kwaliteit. 
Alle maten zoals okselwijdte en lengte worden  in cm’s aangegeven. Wilt u desondanks toch retour sturen, dan graag als volgt:

Retour moet vooraf via email aangemeld worden. Opgaaf van reden is niet verplicht, maar wordt op prijs gesteld. 

 

Verzendadres voor retouren:

 De driehoek 6, 4053 HX Ijzendoorn

Terugbetaling:

 • Lot of a Woman vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten (Behalve bij een deel-retour) door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt (moment van ontbinding).  Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt.
 • De terugbetaling is kosteloos voor de consument.
 • Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.
 • Retourzendingenen dienen te allen tijde voldoende te worden gefrankeerd. Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden niet in ontvangst genomen en derhalve ook niet vergoed!

Klachten

Heeft u een klacht over een recent ontvangen artikel of over de afhandeling van uw bestelling, dan vragen wij u dit per omgaande per email te melden.
A Lot of a Woman zal dan meestal dezelfde dag, of uiterlijk binnen 2 dagen, hierover contact met u opnemen.
De portokosten voor het retourneren van een klacht komen in eerste instantie voor rekening van de klant. Deze kosten worden vergoed indien de klacht gegrond verklaard wordt.
A Lot of a Woman zal er alles aan doen om samen tot een oplossing te komen waar we allebei tevreden mee zijn.

Deze garantie vervalt wanneer

 • kleding gedragen en gewassen is
 • u zelf heeft getracht het gebrek te herstellen
 • u de gebruiksaanwijzing en /of gebruiksinstructies niet heeft opgevolgd.
 • het kledingstuk om wat voor reden dan ook, in zeer slechte staat retour komt en niet meer verkoopbaar is. Bijvoorbeeld heel erg gekreukt.

 

© 2018 - 2022 alotofawoman.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel