Vreemd he? Voor je tuin....in een kledingzaak! Waar gaat dat nou weer over!

Tja....ik ben niet alleen een kledinggek, ik ben ook een tuingek. En dan niet zomaar een tuingek, maar iemand die erg bezig is met de natuur, het milieu, de bloemetjes en de bijtjes. En dat wil ik jullie ook graag meegeven. 

Daarom vind je hier, naast producten die de natuur zullen helpen, ook veel informatie. Want het gaat niet goed, het moet beter. Daarom vind je hier geen bestrijdingsmiddelen voor insecten, maar wel informatie over plagen en hoe die ontstaan, en hoe ze echt te voorkomen.  

We beginnen heel klein, maar ik beloof je....als dit gaat groeien, krijgt het een eigen website. En als het klein blijft vind ik het ook goed.

A lot of a woman is een kleine winkel en die staat in mijn grote tuin waarin ik al jaren streef naar biodiversiteit, natuurlijk evenwicht. In de tuin wordt geen enkele vorm van gif gebruikt,  en de zeer uitgebreide beplanting bestaat uit hoofdzakelijk bloemen, fruit en planten voor vogels, bijen en insecten. De enorme insectenhotels zijn behoorlijk succesvol gebleken, en al vele jaren hebben we een uitgebreid assortiment vogels wat dagelijks een bezoekje brengt.  

Om de natuur een handje te helpen, en een beetje terug te geven wat we stuk gemaakt hebben, kun je in de shop alleen spullen kopen die helpen. Geen gif, geen bestrijdingsmiddelen en andere foute zaken. De spullen zijn over het algemeen goedkoper dan ergens anders, winst is minder belangrijk dan het helpen van de natuur. 

© 2018 - 2021 alotofawoman.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel