Combinaties

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Complete outfits in een maatje meer, speciaal voor jou samengesteld

Prachtige complete outfits van AKH Fashion in jouw maat! Maak je keuze uit een complete outfit die perfect bij jouw stijl past en waar je blij van wordt. Deze sets kleding zijn op details, kleur en materiaal samengesteld om jou een unieke en mooie combinatie te kunnen aanbieden. De outfits zijn ook goede inspiratiebronnen als je zelf een set bij elkaar wilt zoeken in de shop.

Wij stellen vrijblijvend een complete outfit voor je samen

We kunnen een mooie complete outfit voor je samenstellen van de grote maten damesmode merken AKH Fashion, La Biba en/of La Bass en Sarah Santos. Wij kiezen de mooiste grote maten mode en combineren deze tot een unieke outfit waar niemand anders in loopt. Houd je van a-lijn jurken en tunieken? Jurken met punten of tunieken met punten en grote zakken? Wil je er een wijde broek bij of een ballonbroek? Of kies je voor een aparte rok? Zeg ons de kleur of kleuren waar jij van houdt en geef aan welke stijl in grote maten mode jij mooi vindt. Wij gaan met jouw input graag voor jou aan de slag. We maken vrijblijvend voor jou de prachtigste outfits voor een maatje meer en jij mag dan de mooiste complete outfit selecteren.

Kies je voor de exclusieve natuurlijke stoffen van Grizas dan combineren we deze aparte grote maten linnen jurken en tunieken met jasjes en broeken van AKH Fashion, La Biba of Sarah Santos en La Bass tot een prachtige complete outfit naar jouw smaak. Dat is allemaal mogelijk omdat A lot of a Woman grote maten mode merken heeft waarvan je de aparte kleding onderling kunt combineren.

AKH Fashion en La Biba maken het je gemakkelijk om een complete outfit te kiezen. Omdat ze veel verschillende modellen en aparte kleding hebben. Door het gebruik van natuurlijke stoffen als viscose en tricot valt de dameskleding mooi en heeft het een goede pasvorm. Combineer een tricot jurk met een ballonbroek van AKH Fashion en draag er bijvoorbeeld een laagjesmode truitje van La Biba bij of een lang vest in a-lijn. AKH Fashion heeft veel zwarte grote maten jurken en tunieken, stuk voor stuk kunstwerkjes, die je gemakkelijk combineert. Ook de gekleurde damesmode in a-lijn en met punten ontbreekt niet in de collectie. Aan jou de keuze bij het samenstellen van een prachtige complete outfit.