Deze hele week, 10% korting op alle broeken!

De aktie duurt tot 24-11, en de korting wordt automatisch verrekened bij het afrekenen. 

 

Nu ook het merk Kekoo in de shop!

Nieuw in de shop is het assortiment van Kekoo. Een populair en heel bijzonder merk.


Maak een afspraak en kom sjoppen!

Online shoppen is niet altijd handig en fijn, daarom hebben we prive shoppen in het leven geroepen. Hoe werkt het? Heel eenvoudig, je stuurt een mailtje naar nicole@alotofawoman.nl met een paar datums en tijden waarop je zou willen shoppen. Vervolgens mailen we wat heen en weer tot we een afspraak hebben. Dan kom je langs, neust, voelt, combineert, kijkt, duikt het pashokje regelmatig in en eventueel koop je wat. Jij blij, wij blij. Natuurlijk hebben we gezellig een kopje koffie of thee erbij. 

Op zo`n afspraak ben je de enige in de shop, en hebben we alle tijd voor je. Je mag natuurlijk ook iemand meenemen, gezellig! 

A lot of a woman zit in Ijzendoorn, dat is vlakbij Tiel. Je ontvangt natuurlijk het adres en een routebeschrijving bij de afspraakbevestiging. Dus snel tot ziens in Ijzendoorn!


Nieuwe stijlen in de shop

Van LaBass hebben we leuke shirts, broeken en jassen van batik in vloeiende pastelkleuren. Bijzonder, apart en hevig leuk! 
AKH blijft natuurlijk ook niet achter, met een set superzachte dunne plush truien en hele bijzondere winterjassen. In de pijplijn zitten nog meer jassen, nieuwe broeken en truien die je echt niet mag missen.


Najaar 2018

We willen er niet aan denken als de temperatuur nog boven de 30 graden is, maar de kalender zegt dat het najaar eraan komt! Daarom alvast een stukje nieuwe collectie met geweldige jurken, mooie broeken en vestjes en truien om verliefd op te worden.