Jurken

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Mooie aparte grote maten jurken vind je in onze webshop

Zoek jij een aparte grote maten jurk? A Lot of a Woman heeft een ruime keuze aan plus size jurken: korte en lange jurken, zomerjurken, a-lijn jurken, feestjurken, jurken met punten en linnen jurken. Wij willen je met onze collectie een ruime keuze aan aparte mode bieden. Speciaal voor de vrouw met een maatje meer.

In de webshop vind je jurken van de grote maten merken AKH Fashion, Grizas, La Biba Design, La Bass, Sarah Santos, Túrbulence en nog meer! Deze merken ontwerpen aparte jurken exclusief voor grote maten. De jurken die A Lot of a Woman online verkoopt zijn nét even anders. Het zijn stuk voor stuk jurken in een aparte stjil, gemaakt van natuurlijke stoffen en met een goede pasvorm. Veel grote maten modellen hebben een a-lijn en punten. De jurken van A Lot of a Woman zijn te koop in maat 46/48, maat 50/52 en in maat 54.

Alles wordt in onze webshop met de hand opgemeten

Alle jurken in onze webshop worden met de hand opgemeten. De wijdte wordt in centimeters bij het model vermeld, zodat je zelf kunt controleren of de jurk past. Ook alle aparte kleding, bijvoorbeeld de jurken met punten, worden handgemeten tot in de punten zodat je de verschillende lengtes en wijdte van een jurk weet. Heb je nog vragen of wil je wat weten over een bepaald model? Wij helpen je graag.

Ben je op zoek naar een bepaalde stijl? Wij geven je graag advies per merk:

Hou jij van een aparte a-lijn jurk in een exclusieve linnen stof en met een perfecte pasvorm? Kijk dan bij Grizas, zij ontwerpen grote maten linnen jurken in een speciaal design.

Zoek je een a-lijn jurk, een lange jurk of een zwarte jurk voor een maatje meer? Kijk dan bij AKH Fashion en La Biba Design. Zij ontwerpen prachtige grote maten jurken in a-lijn en vaak met punten.

La Bass heeft naam gemaakt als grote maten merk dameskleding met kleurrijke linnen jurken.

Voor vrouwelijke jurken,  jurken met details en combinaties van stoere stoffen met kant kijk je snel bij Sarah Santos.