Tunieken

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Tunieken in grote maten met een eigen stijl

Ben je op zoek naar tunieken in grote maten met een eigen stijl? Wij hebben in onze webshop een ruime keuze aan aparte tunieken speciaal voor jou uigezocht. A-lijn tunieken, vaak met punten in uni kleuren, gebreide tunieken, tunieken met zakken en lange en korte tunieken. Deze modellen zijn gemaakt van stoffen die fijn dragen, zoals tricot, zijde, bamboe, katoen en linnen. Mooi en fijn om te dragen.

De tunieken bij A Lot of a Woman zijn apart, uniek en nét even anders en ideaal voor het creëren van laagjesmode. Je kunt ze perfect combineren met lange tops, broeken en vaak ook met La Biba truitjes in Barbara Speer of Suza Bart look of die van AKH Fashion. Creëer een Lagenlook voor jezelf in onze webshop met artistieke en aparte mode voor een maatje meer.

Ben je op zoek naar grote maten feestkleding?

De tunieken van Grizas, AKH Fashion, en Manga of Zedd Plus met de natuurlijke stoffen als zijde of bamboe zijn echte feesttunieken. Gecombineerd met een mooie ketting en schoenen of laarzen zijn het echte blikvangers! Deze tunieken dragen comfortabel door de natuurlijke materialen die gebruikt zijn. 

Alle tunieken in de shop zijn met de hand gemeten. Je vindt de centimeters vermeld voor de wijdte (enkel gemeten) van oksel naar oksel en heup, bovendien ook de lengte middenvoor en in eventuele punten of builen. Zo kun je meteen zien of de tuniek die jij leuk vindt de goede maat heeft.