Wingz

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Losse mouwen van Wingz, makkelijk voor onder je mouwloze kleding

Wingz zijn "losse mouwtjes" die je draagt ónder je mouwloze top, tuniek of jurk. Je hoeft geen extra laag kleding te dragen zoals een bolero, vest of jasje. Bovendien heeft je kledingstuk met een ander paar Wingz meteen nieuwe uitstraling.

Er zijn Wingz "losse mouwtjes" die wijd uitlopen van voile of viscose tricot in allerlei kleuren, lange aansluitende, driekwart in zwart en wit, satijne met opdruk en kanten Wingz met lange mouwen of driekwart mouwen in zwart en wit.

Elk uniek paar 'losse mouwtjes' zorgt voor een andere look, stel je maar eens een zwarte top voor met driekwart aansluitende kanten Wingz of met rode voile wijde mouwtjes!

Wingz "losse mouwtjes" bestaan uit een brede comfortabele tricot elastische band om je lijf heen, voor en achter onder je borst door. De stof is gerimpeld om ervoor te zorgen dat het model mooi aansluit en behaaglijk draagt. Aan deze banden zijn links en rechts "mouwtjes" gemaakt waarvan het gedeelte met elastiek over je schouder gaat. Een beetje als bij een bh zonder cups maar met mouwtjes aan de bandjes. Het geheel sluit mooi aan, draagt comfortabel en past perfekt onder je eigen mouwloze modellen!